Störande ljud

Styrelsen har fått klagomål på störande ljud. Det är viktigt att vi respekterar varandra och tänker på att hålla en god samtalston på balkongerna samt att inte spela hög musik. Det är extra viktigt efter kl. 22.00.

Ur våra trivsel- och ordningsregler som du hittar här:

Störande ljud
Det är viktigt att inte orsaka störande ljud i onödan. Alla boende är skyldiga att visa hänsyn. Skyldigheten gäller såväl i lägenheten som i trapphus, entréer och även utanför huset.

Reglerna gäller dygnet runt men är extra angelägna att följa från kl. 22.00 på kvällen till kl. 08.00 på morgonen. Borrning i bärande vägg får dock inte ske efter kl. 18.00 på kvällen. Tänker du ha fest så informera gärna grannarna i god tid innan om du tror att det finns risk för störningar.

Lagen ser strängt på störningar! Den som stör och inte rättar sig efter tillsägelse från styrelsen kan i allvarliga fall komma att bli uppsagd från lägenheten.