Till dig som hyr eller står i kö till en parkeringsplats

Vad händer?
Johannelund-Lövsta Allés samfällighet har tidigare anlitat Botrygg för uthyrning av parkeringsplatser i området. Från och med den 1 april 2017 kommer det att skötas av Q-Park AB. Det innebär att du som hyr en parkeringsplats, utomhus eller i något av våra garage, kommer att få hyresavier från Q-Park AB. Du som står i kö för en parkeringsplats behåller din köplats men kommer att få ett erbjudande av Q-Park AB när det blir din tur.

När?
Q-Park AB tar över all hantering när det gäller kontrakt, hyresavier och köer den 1 april 2017.

Hur påverkar det dig?
För dig som hyr en parkeringsplats och redan har betalt för april månad, kommer hyran att regleras mellan Botrygg och Q-Park AB. Framöver kommer du att få hyresavier från Q-Park direkt. De hyresavier som du fått av Botrygg avseende maj & juni är makulerade och det är istället mot Q-parks hyresavi som betalning ska ske.
Tänk på att det kommer vara en ny avsändare på era avier, ni som har autogiro eller e-faktura måsta anmäla detta på nytt till Q-Park AB.

Står du i kö för en parkeringsplats, behåller du din plats i kön.

Har ni frågor rörande ert avtal vänligen kontakta Q-Park AB på telefonnummer 0771-96 90 00