Medlemsbrev nr 8 – 2021

OBS! Ny portkod i oktober

Tisdagen den 5 oktober byter vi portkod. Den nya koden anges i distribuerat medlemsbrev nr 8

Informationsmöte med lite höststädning lördagen den 2 oktober

Klockan 10.00 samlas vi på innergården mellan husen på Rabattvägen 38-40.

På grund av pandemin har vi ju varit tvungna att fysiskt ställa in såväl årsstämman som vår- och höstmöten. Nu är det dags att vi träffas igen.
Det har under pandemitiden tillkommit flera nya medlemmar som inte har haft möjlighet att träffa styrelsen. Er välkomnar vi extra. Det är även ett bra tillfälle att träffa era grannar. Efter informationsmötet tar vi och städar lite runt våra hus. Därefter samlas vi vid grillarna. Var och en tar med sig vad man vill grilla.

Månadsavgiften i december efterskänks!

Styrelsen beslutade på styrelsemötet den 27 september att slopa avgiften för januari 2022. Eftersom månadsavgiften alltid betalas en månad i förskott betyder det att ni slipper utgiften som ska betalas i december. En tidig julklapp kan man säga.

Är du intresserad av att delta i styrelsen?

Du som är intresserad av styrelsearbete och vill göra en insats för föreningen framöver kan kontakta styrelsen via info@brftradgarden.nu eller ta direkt kontakt med oss på höstmötet lördagen den 2 oktober.

Om du inte har erfarenhet av styrelsearbete och känner dig lite osäker kan du börja som suppleant dvs reserv. Du blir kallad till alla möten och kommer att lära dig hur styrelsearbetet går till. Det finns även kurser som du kan anmäla dig till.

Att sitta i en BRF-styrelse har också sina fördelar för dig rent personligen. Faktum är att det till och med kan vara meriterande för din karriär och ditt CV. En stor fördel är att du lär dig mycket om hur en bostadsrättsförening fungerar men också om styrelsearbete – en kunskap som är eftertraktad i många sammanhang idag, inte minst på arbetsgivarsidan. Att engagera sig i en BRF-styrelse visar att du som person är driven, engagerad och ansvarsfull.